Banner Hem Nyheter Wing Chun Träning Media o Länkar Kontakt Blogg Svenska
Nybörjarträning

Börja träna hos oss
Alla som vill komma till oss och provträna Practical Wing Chun är välkommen, vi tar in nya medlemmar året runt. Provträningen är till för Er att ordentligt testa vår träning och se om detta är någonting som passar Er. På tisdagar och tosdagar klockan 18.30 är ni välkomna att ansluta till den ordinarie träningen för Er prov period. Träningen pågår i två timmar.

Alla är välkomna
Alla som är mogna att träna Kung Fu är välkomna att börja träna med oss, då vi är en liten klubb så vill vi dock att alla ska kunna få en bra träning. Så kommer det in barn till klubben så vill vi att föräldern kan vara med och hjälpa till att sköta sitt barns träning, om vi inte får in flera barn som kan träna med varandra. Ta kontakt med oss så kan vi nog hitta en bra lösning som passar både Er och klubben. Är man över 15 år så är det inga problem att träna fullt ut med oss vuxna.

 
menutop
menubottom

Träningsavgift
När man har provtränat är det dax att välja om man vill fortsätta träna i klubben, när man väl har avlagd träningsavgift betalas den inte tillbaka. Vår terminsavgift ligger för närvarande på 1500 Kr/termin för vuxna och 800 kr för barn, 12 - 15 år.

Träningslokalen
Träningslokalen ligger i Aroslunds området på Skogsvägen 17 , Karta här.

Träningskläder
När vi tränar i klubben använder vi oss av vanlig gymnastik kläder som T-shirts, byxor och inomhus skor som inte lämnar märken efter sig på golvet. Ibland kan det behövas en tjockare tröja för att hålla sig varm. Vi rekommenderar även att man har med sig en vattenflaska om man blir törstig.

Bra att tänka på
Se till att äta ordentligt i god tid innan träningen, samt varit på toaletten innan, så ni kan koncentrera Er på träningen bättre.

Träningsavgifter

Vuxna (från 16 år)
1500 Kr/heltermin
800kr/halvtermin

Barn (12 - 15 år)
800 Kr/ Heltermin
500Kr/ halvtermin

Vuxen + barn
2000 kr/heltermin
1200 kr/halvtermin

 

Träningstider
Ti: 18.30 - 20.30
To: 18.30 - 20.30
Sö: 11.00 - 13.00

OBS! Ingen träning på röda dagar.

Träningsavgiften betalas in till klubbens Bankgiro: 5058-8383

 

Kontakt
info@vasteraswingchun.se
070 - 49 76 437

banner bottom Till kontakt sidan